GESCOUT WORDEN

Denk jij er over na om model te worden? Hoor jij van al je vriendinnen dat je model moet worden? Of zijn het toch je ouders die vinden dat je het moet proberen? Wij geven je enkele praktische tips om je op weg te helpen!

De makkelijkste wijze om gescout te worden is simpelweg een mailtje sturen naar info@divisionmodels.nl of een berichtje naar @division_models op Instagram. In sommige gevallen kunnen onze scouts aan enkele selfies aflezen of je geschikt bent, maar polaroids maken het voor ons natuurlijk veel makkelijker!

POLAROIDS

Polaroids zijn simpelweg naturel foto’s zonder make-up. Deze mag je laten maken met een camera maar ook met een mobiele telefoon is prima! Een close-up van je gezicht, een foto van je bovenlichaam en een foto van je volledige lichaam zijn toereikend! Wanneer je polaroids maakt adviseren we je om strakke kleding of een bikini te dragen. Zorg dat je figuur goed te zien is en kies bij voorkeur voor zwarte of witte kleding! Draag hakken zodat je benen langer en slanker lijken! Zorg dat je serieus kijkt of poseert op de foto zonder te lachen. Zorg bij voorkeur voor een lege muur als achtergrond of maak de foto’s buiten in daglicht! En zorg voor een vriend, vriendin of ouder die de foto’s voor je maakt!

POLAROIDS ZIJN GEMAAKT! EN NU?

Je kunt gebruik maken van het aanmeldformulier op onze website om je aan te melden. Stuur je liever een gepersonaliseerde mail dan mag dit naar info@divisionmodels.nl en twijfel je toch een beetje, stuur ons dan een berichtje naar @division_models op Instagram!

De gegevens die we van je nodig hebben zijn als volgt:

  • Naam
  • Leeftijd
  • Lengte
  • Borst-, Taille- & Heupomvang (Je heupen en borst meet je op het breedste punt over je kont/borst en je taille op het smalste punt. Het heeft geen enkele zin om te liegen over je maten, want bij het bureau word je sowieso nagemeten. Daarnaast kunnen we je altijd tips geven om de juiste maten op een gezonde verantwoorde manier te behalen!
  • Schoenmaat
  • E-mail
  • Telefoonnummer

CASTING

Als het team van Division Models potentie in je ziet dan wordt je uitgenodigd voor een casting of gesprek. Dit kun je zien als een sollicitatie waarbij je looks en personality je C.V. zijn! Zorg dat je geen make-up draagt en denk vooraf na over eventuele vragen die je kunt stellen.

AFGEWEZEN

Mocht het zo zijn dat je niet wordt uitgenodigd voor een casting/gesprek of wordt je tijdens de casting afgewezen, wees dan niet getreurd! Het betekend dan simpelweg dat je niet binnen het plaatje past wat de agency op dat moment zoekt. Je mag ons dan natuurlijk altijd een advies vragen! We kennen diverse bureaus in Nederland evenals in het buitenland waarbij je wellicht wel in het plaatje past!

CONTRACT

Een goed modellenbureau vraagt NOOIT inschrijfgeld aan modellen! Neem altijd het contract goed door en vraag om verduidelijking of uitleg als je iets niet begrijpt! Het verschilt per modellenbureau of je moet betalen voor je eerste fotoshoots of dat je deze gratis van de agency krijgt! Bij Division Models hoef je nergens voor te betalen en wordt alles voor je geregeld!

Wil jij graag model worden?

Meld je dan aan via het aanmeldformulier op onze website, stuur ons een mailtje of stuur ons een berichtje op Instagram! Je maakt meteen kans op een carrière als model!